(voor 4 personen)
Ingredienten:
500 g. broccoli
1 l. bouillon
1 teentje knoflook, fijn gesneden
100 ml. slagroom
1 theelepel gemalen komijn
75 g. Port Salut, in blokjes gesneden
peper, zout
prikkers
- 500 g. broccoli
- 1 l. bouillon
- 1 teentje knoflook, fijn gesneden
- 100 ml. slagroom
- 1 theelepel gemalen komijn
- 75 g. Port Salut, in blokjes gesneden
- peper, zout
- prikkers
Bereiding:
- Breng de broccoli met de knoflook in de bouillon aan de kook.
- Kook de broccoli in 10 minuten gaar.
- Klop intussen de slagroom met de komijn lobbig.
- Rijg de kaasblokjes aan de prikkers.
- Neem de soep van het vuur en pureer deze met de staafmixer.
- Voeg peper en zout naar smaak toe.
- Schenk de soep in soepkoppen.
- Schep er de lobbige komijnroom op en leg er de kaasspiesjes bij.
Beoordeling: | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Category: Soepen
- Laatste wijziging : 08 October 2015.