(voor 6 personen)
Ingrediënten:
- 4 eetlepels honing
- scheut rode port
- 840 g. varkenshaas
- zout en peper
- 12 plakken Parmaham
- peperpaté
- 150 g. boter
- keukengaren
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Snijd de varkenshaas in de lengte open zonder ze helemaal door te snijden.
- Bestrooi de snijkanten met zout en peper.
- Verdeel een dikke laag peperpaté over de snijvlakken.
- Vouw de varkenshaasjes dicht, omwikkel ze met Parmaham en bindt ze op afstanden van 3 cm. losjes op met keukengaren.
- Bak ze rondom in 3 minuten in de boter en zet ze daarna in de pan of braadslee ± 20 minuten in de oven.
- Serveer ze in dikke plakken gesneden.
Beoordeling: | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Category: Hoofdgerechten
- Laatste wijziging : 08 October 2015.