(voor 4 personen)
Ingrediënten:
- 4 eetlepels olijfolie
- 400 g. aardappels, geschild en in stukken van 4 cm
- 1 eetlepel korianderzaad, gekneusd
- 1½ rode pepers, zaad verwijderen, fijngehakt
- 1 eetlepel zeezout
- verse koriander
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Schep de olijfolie en het zeezout door de aardappels en doe ze in een braadslee.
- Rooster de aardappel 45-50 minuten tot ze goudbruin en knapperig zijn.
- Schep ze tussendoor een keer om.
- Schep 10 minuten voor het einde van de baktijd de korianderzaadjes en de rode pepers door de aardappels en zet de braadslee terug in de oven.
- Voor het serveren van de geroosterde aardappels deze met wat grof gehakte verse koriander bestrooien.
Beoordeling: | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Category: Bijgerechten
- Laatste wijziging : 08 October 2015.