(voor 4 personen)
Ingrediënten:
- 4 eetlepels olijfolie
 - 400 g. aardappels, geschild en in stukken van 4 cm
 - 1 eetlepel korianderzaad, gekneusd
 - 1½ rode pepers, zaad verwijderen, fijngehakt
 - 1 eetlepel zeezout
 - verse koriander
 
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 180°C.
 - Schep de olijfolie en het zeezout door de aardappels en doe ze in een braadslee.
 - Rooster de aardappel 45-50 minuten tot ze goudbruin en knapperig zijn.
 - Schep ze tussendoor een keer om.
 - Schep 10 minuten voor het einde van de baktijd de korianderzaadjes en de rode pepers door de aardappels en zet de braadslee terug in de oven.
 - Voor het serveren van de geroosterde aardappels deze met wat grof gehakte verse koriander bestrooien.
 
| Beoordeling: | 
