Gerookte forel met doperwtencrème, katenspek en Hollandse garnalen
(voor 4 personen)
Ingredienten:
- 200 g. gerookte forel
- 100 g. Hollandse garnalen
- 50 g. doperwten
- 4 plakken katenspek
- paar takjes peterselie
- paar takjes kervel
- olijfolie
- 1 eetlepel crème fraiche
- peper, zout
- 1/3 teentje knoflook
- bouillon
Bereiding:
- Hak de gerookte forel en garnalen fijn.
- Meng ze met peper en zout, wat knoflook en crème fraiche. Maak met de hulp van een steker rondjes van de gerookte forel en garnalen.
- Omwikkel ze met katenspek.
- Draai de doperwten in een keukenmachine glad en voeg peper, zout en knoflook toe.
- Verwijder de schilletjes met behulp van een zeef en maak hem wat dunner met bouillon.
- Maak de borden op.
- Besprenkel met wat olijfolie.
Beoordeling: |