Roodfruit met vanille-ijs en Marsala sabayon
(voor 4 personen)
Ingredienten:
- 100 g. ontpitte kersen
- 100 g. aardbeien
- 100 g. blauwe bessen
- 100 g. frambozen
- 4 bolletjes vanille-ijs
- Marsala sabayon
- 4 takjes mint
Ingrediënten Marsala sabayon:
- 1 heel ei
- 3 eidooiers
- 200 g. suiker
- 1 dl. Marsala wijn
- 3 g. vanillesuiker
Bereiding:
- Doe het ei, de eidooiers, de suiker, de vanillesuiker en de Marsala in een pan en verhit dit langzaam.
- Klop het de gehele tijd goed met een garde tot een luchtige massa.
- Giet, als de massa stevig en luchtig is, de sabayon over in een andere pan zodat de sabayon niet te gaar wordt.
- Maak het fruit schoon en leg het in een rondje op het bord met een bolletje ijs in het midden.
- Leg een takje mint op een vruchtje en schep de warme sabayon erover.
Beoordeling: | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |