Soepen

Wildbouillon

(voor 4 personen)

Ingredienten:

  • 1 l. bouillon
  • 80 g. wildzwijnfilet
  • ½ bosje peterselie
  • ½ bosje bieslook
  • 100 g. cantharellen
  • 100 g. oesterzwammen
  • boter
  • peper, zout
  • scheutje cognac
  • scheutje rode port
  • scheutje rode wijn
  • paar takjes tijm

Bereiding:

  • Wildzwijnfilets in fijne blokjes snijden, peper en zouten.
  • In boter gaar bakken met wat tijm.
  • Cantharellen en oesterzwammen in plakjes snijden en in boter bakken met wat peper en zout.
  • De gebakken paddestoelen en de wildzwijnblokjes toevoegen aan de bouillon.
  • Rode wijn, port en cognac toevoegen met wat zout.
  • De peterselie fijn hakken en de bieslook fijn snijden en op het laatst bij de bouillon doen.
  • Serveren op voorverwarmde soepborden.

 

Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-wit koksmuts-wit

120x60-green