Soepen

Espresso di Verdura *


(voor 4 personen)

Ingredienten:

  • 4 eetlepels olijfolie
  • gemengde groenten:
  • 4 tomaten
  • 1 courgette
  • 1 venkel
  • 1 teentje knoflook (uitgeperst)
  • 2½ dl. groentebouillon
  • snufje oregano
  • zout en peper

Bereiding:

  • Verwarm de olie in de pan en roerbak de groenten en de knoflook.
  • Voeg de groentebouillon toe. Breng op smaak met oregano, zout en peper.
  • Laat de soep 10 minuten zachtjes koken.
  • Haal de pan van het vuur en pureer de soep met behulp van een staafmixer.
  • Houd de staafmixer schuin zodat een crèmelaagje ontstaat.

  • Serveer de gepureerde groentesoep in espressokopjes.
Beoordeling: koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud

120x60-green