• Home
  • Menu's
    • 2014
    • 2013
    • 2012
    • 2011
    • 2010
    • 2009
    • 2008
    • 2007
    • 2006
    • 1999
  • Voorgerechten
  • Soepen
  • Hoofdgerechten
  • Bijgerechten
  • Nagerechten
  • Sauzen
  • |
  • Contact Gegevens

2014

  • oktober
  • september
  • januari

2013

  • december (kerstdiner)
  • november
  • oktober
  • september
  • augustus
  • juli
  • juni
  • mei
  • april
  • maart
  • februari
  • januari

2012

  • december (kerstdiner)
  • november
  • oktober
  • september
  • augustus
  • juli
  • juni
  • mei
  • april
  • maart
  • februari
  • januari

Nieuwste Recepten

Voorgerechten

  • Lente groene salade met gepocheerd ei
  • Vis-mousse in een jasje van spitskoolbladeren *
  • Vis-mousse in een jasje van boerenkoolbladeren met een dillesaus *

Soepen

  • Tomatenroomsoep op Gasconse wijze *
  • Mosselsoep met kropsla
  • Cappuccino van spinazie en gele paprika

Hoofdgerechten

  • Eendenborst met pistachekorst, pruimen-port saus
  • Varkenshaas met rode wijnsaus
  • Varkenshaasje

Nagerechten

  • Druiventaartje met ricotta en walnoten
  • Halfbevroren room met frisse fruitsaus en ijs
  • Griesmeel met appel en rozijnen

 

Gemarineerde coquilles met een grote garnaal en een stukje gebakken vis

hulst

Garnalenbisque

hulst

Hazenrugfilet met honingportsaus
mediterrane knolselderiepuree
jonge prei met salieboter
stoofpeertje

hulst

Winterdessert

 

 

 


Main Menu

  • Begrippen en Keukentermen
  • Maten en Gewichten
  • Ingredienten
  • Hapjes, Amuses, Snacks
  • Exotische Gerechten
  • Opa's Kookschrift
  • Uit de Joodse Keuken
  • Eend met Whiskey
  • Laatst Gewijzigd

Internet

  • Links
  • Recepten Zoeken
ingredienten
logo-kookitaliaans

WebChef Recept

120x60-green

Copyright © 2012. All Rights Reserved.

Designed by Qdesign.