Wildbouillon
(voor 4 personen)
Ingredienten:
- 1 l. bouillon
- 80 g. wildzwijnfilet
- ½ bosje peterselie
- ½ bosje bieslook
- 100 g. cantharellen
- 100 g. oesterzwammen
- boter
- peper, zout
- scheutje cognac
- scheutje rode port
- scheutje rode wijn
- paar takjes tijm
Bereiding:
- Wildzwijnfilets in fijne blokjes snijden, peper en zouten.
- In boter gaar bakken met wat tijm.
- Cantharellen en oesterzwammen in plakjes snijden en in boter bakken met wat peper en zout.
- De gebakken paddestoelen en de wildzwijnblokjes toevoegen aan de bouillon.
- Rode wijn, port en cognac toevoegen met wat zout.
- De peterselie fijn hakken en de bieslook fijn snijden en op het laatst bij de bouillon doen.
- Serveren op voorverwarmde soepborden.
| Beoordeling: |





