(voor 4 personen)
Ingrediënten:
- 3 kipfilet
- 500 g. venkelknol
- 1 l. bouillon olie, azijn mosterd peper, zout
- casinobrood
- 3 stengels bosuitjes, fijn gesneden
- 5 eetlepels bladselderij, fijn gesneden
Bereiding:
- Breng de bouillon in een grote soeppan aan de kook.
- Halveer de venkel en snijd ze over de lengte in dunne reepjes.
- Laat de kipfilets met de venkelknol in de bouillon garen.
- Haal de kip uit de bouillon en snijd deze in stukjes.
- Pureer de soep met de venkel met een staafmixer.
- Maak een mosterdmayonaise van de olie, azijn, mosterd, peper en zout.
- Verdeel de soep over 4 koppen en met de stukjes kip, de fijngesneden bosuitjes en de selderij.
- Serveer er mosterdmayonaise bij met geroosterd brood.
| Beoordeling: |
Category: Soepen
- Laatste wijziging : 08 October 2015.





