(voor 4 personen)
Ingrediënten:
1 wortel
½ prei
¼ knolselderie
½ komkommer
1 l. kalfsbouillon
4 coquilles
4 cl. witte port
½ eetlepel boter
wat olijfolie
zout, peper
- 1 wortel
- ½ prei
- ¼ knolselderie
- ½ komkommer
- 1 l. kalfsbouillon
- 4 coquilles
- 4 cl. witte port
- ½ eetlepel boter
- wat olijfolie
- zout, peper
Bereiding:
- Wortel, prei, selderie en komkommer schoonmaken en julienne ( lange reepjes) snijden.
- De gesneden groeten in de kalfsbouillon garen.
- Dan de coquilles er ook bij doen en laten garen.
- De groenten en de coquilles eruit halen. De coquilles even in wat olijfolie krokant bakken.
- De coquilles op de groenten in de soepborden of soepkoppen leggen.
- Het vocht van de bouillon met de port afproeven.
- Zout en peper toevoegen.
- De boter toevoegen en met een staafmixer schuimig kloppen.
- Over de borden of koppen verdelen.
| Beoordeling: |
Category: Soepen
- Laatste wijziging : 08 October 2015.





