(voor 4 personen)
Ingrediënten:
- 2 gerookte kipfilets
- ½ uitgeperste citroen
- 1 theelepel honing
- ½ theelepel dijonmosterd
- peper, zout
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 venkelknol
- 2 rijpe peren
- 1 rucola
- ½ granaatappel
Bereiding:
- Klop een dressing van het citroensap, de honing, mosterd en olijfolie.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Maak de venkel schoon en snijd hem in zo dun mogelijke plakjes, bijvoorbeeld met een mandoline.
- Snijd de ongeschilde peer in partjes en verwijder het klokhuis.
- Schep ze in een schaal om met de rucola en de dressing.
- Bestrooi met granaatappelpitten naar smaak, knijp de resterende pitjes eruit boven de salade en serveer.
| Beoordeling: |
Category: Voorgerechten
- Laatste wijziging : 08 October 2015.





