(voor 4 personen)
Ingrediënten:
- 300 g. Noordzee garnalen
- 1 blokje of lepeltje kreeftenpasta
- 4 takjes dille
- 600 ml. groentefond (eventueel vis fond)
- 200 ml. slagroom
- 200 ml. droge witte wijn
- cayennepeper
- zout en zwarte peper uit de molen
Bereiding:
- Breng de fond met de witte wijn aan de kook.
- Voeg vervolgens de kreeftenpasta toe en roer goed door.
- Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper.
- Voeg de room toe en kook de soep dan nog even door.
- Schuim de soep op met een mixer.
- Verwarm de borden of koppen voor.
- Leg de garnalen op het bord of in de kom en schep de soep op de garnalen.
- Snijd de dille en bestrooi hiermee de soep.
| Beoordeling: |
Category: Soepen
- Laatste wijziging : 08 October 2015.





