Lamsrack met pepersaus, asperges en gekookte krielaardappeltjes
Ingredienten:
(voor 4 personen)
- 2 lamsrack
- 100 g. boter
- 50 ml. room
- paar druppels tabasco
- 50 ml. kalfsfond
- groene pepers
- zout en peper
- aluminiumfolie
Bereiding:
- Verwarm de oven op 150ºC.
- Bestrooi de lamsracks met peper en zout en bak ze aan 2 kanten bruin.
- Verpak het vlees in aluminiumfolie en laat ze ± 10 minuten in de oven verder garen.
- Braadjus af blussen met wat kalfsfond. Voeg de groene pepers toe en laat wat inkoken.
- Breng op smaak met wat tabasco, room, zout en peper.
- Als de lamsrack medium gaar zijn, uit de oven halen.
- Doe het braadvocht bij de saus.
- De lamsracks verdelen over 4 voorverwarmde borden.
- De pepersaus en asperges erbij serveren samen met de gekookte krieltjes.
| Beoordeling: |





