Bieslookaardappeltjes met Geitenkaas
Ingredienten:
(voor 8 personen)
- 800 g. krielaardappeltjes
- 200 g. zachte geitenkaas
- 1 bosje bieslook
- 3 eetlepels olijfolie
- peper en zout uit de molen.
Bereiding:
- Hak de bieslook klein, verkruimel de geitenkaas.
- Meng de kaas met de olijfolie en een deel van de gesneden bieslook in een kleine keukenmachine.
- Bewaar de rest van de bieslook.
- Kook de krielaardappels met wat zout in ca. 20 minuten gaar.
- Giet ze af.
- Schep het kaasmengsel door de warme aardappels.
- Bestrooi met de resterende bieslook en breng eventueel met peper en zout op smaak.
- Dien ze meteen op.
Beoordeling: | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Category: Bijgerechten