Gevulde Jalapeno Pepers

Ingredienten:
voor 4 personen
- Gevulde Jalapeno Pepers
- ½ kopje verkruimelde Feta
- 1 eetlepel olijf olie
- 1 eetlepel fijn gehakte knoflook
- 1 eetlepel oregano
- ¼ theelepel verse zwarte peper
- 6 olijven
- 16 Jalapeño pepers (grote groene pepers)
- zout naar smaak
Bereiding:
- Rooster de pepers kort en pel ze.
- Meng de ingredienten heel goed met een vork in een kom todat er een papje ontstaan is.
- Plaats dit in de koelkast totdat de pepers klaar zijn.
- Snijd met een scherp mes de peper in de lengte open, de steel laten zitten.
- Klap de peper open en verwijder de zaadjes en de ribben en doe er zout op naar smaak.
- Met een teelepel de vulling in iedere peper stoppen en de peper weer netjes dicht vouwen.
- Dit voorgerecht kan een dag van te voren klaar gemaakt worden en gekoeld bewaard worden.
- Variatie tip: maak een beslag van panneermeel en ei en haal de pepers er door heen.
- Dompel ze vervolgens heel kort in een hete frituurpan.
Beoordeling: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |