Gevulde Jalapeno Pepers

jalapeno1

Ingredienten:

voor 4 personen

  • Gevulde Jalapeno Pepers
  • ½ kopje verkruimelde Feta
  • 1 eetlepel olijf olie
  • 1 eetlepel fijn gehakte knoflook
  • 1 eetlepel oregano
  • ¼ theelepel verse zwarte peper
  • 6 olijven
  • 16 Jalapeño pepers (grote groene pepers)
  • zout naar smaak

Bereiding:

  • Rooster de pepers kort en pel ze.
  • Meng de ingredienten heel goed met een vork in een kom todat er een papje ontstaan is.
  • Plaats dit in de koelkast totdat de pepers klaar zijn.
  • Snijd met een scherp mes de peper in de lengte open, de steel laten zitten.
  • Klap de peper open en verwijder de zaadjes en de ribben en doe er zout op naar smaak.
  • Met een teelepel de vulling in iedere peper stoppen en de peper weer netjes dicht vouwen.
  • Dit voorgerecht kan een dag van te voren klaar gemaakt worden en gekoeld bewaard worden.
  • Variatie tip: maak een beslag van panneermeel en ei en haal de pepers er door heen.
  • Dompel ze vervolgens heel kort in een hete frituurpan.

Beoordeling:

koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud koksmuts-goud

120x60-green