Gevulde tomaat
(voor 4 personen)
Ingredienten:
- 8 mooie ronde tomaten
- 250 gram garnalen (noorse of hollandse naar keuze)
- 2 hard gekookte eieren
- angochutney
- Ketjap
- peper en zout
- Lepel mayonaise
Bereiding:
- Zet een pan met water op en laat deze koken, zet er een bakje met koud water naast.
- Kerf een tomaat aan de bovenkant in en leg de tomaat even in jet kokende water, daarna direcht in het koude water en pel dan het velletje van de tomaat.
- Snijd een kapje van de tomaat en hol deze uit.
- Strooi wat zout in de tomaat en leg deze ongekeerd op een stuk keukenrol.
- Doe dit met alle tomaten.
- Pureer de garnalen (hou er wat achter om te garneren) en de eieren, de katjap, mayonaise en de chutney.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Vul de tomaten met het garnalen mengsel, en zet de tomaatjes op een bord (2 per bord dus)
- Garneer het af met de overgebleven garnalen, een paar schijfjes Mango en eventueel een schepje chutney.
Beoordeling: |